Nu är det dags att berätta att jag blir CEO för Somore.
From 1 mars kliver jag över från De2 Gruppen till Somore Sverige AB. Somore är det sjunde företaget jag är med och startar! Att starta företag är svårt och tar tid men jag känner mig trygg med uppgiften att ta mig an Somore.

Somore startade sin verksamhet mitt under en global pandemi. Den första tanken av att starta ett företag under dessa förutsättningar borde ha varit – detta kommer aldrig att gå! Hela världen höll på att stänga ned, det mesta befann sig i något märkligt pausläge. Sömnlösa nätter och oro var inte något som inträffade då och då utan blev något som man fick lära sig leva med.

Men snart ett år och flera nyrekryteringar senare vågar jag säga att Somore startade precis i rätt tid.
”Vi är endast en internetuppkoppling bort från våra kunder, vi är Företag för Företag”