Om oss

Somore Sverige AB var ursprungligen en enhet inom De2 Gruppen (med tillhörande dotter- och systerbolag).  Somore bildades ur De2 Gruppen  tillväxtambitioner.  Många stödfunktioner var outsourcade, samtidigt som det nu fanns ett finansiellt incitament i att utveckla funktionerna. Det separata bolaget bildades med ambitionen att också kunna erbjuda detta externt.

En bild på Somore loggan i olika färger - om oss

Somore Sverige AB ”Företaget för Företag”

Vår vision är en enklare vardag för våra kunder i segmentet små till mellanstora företag. Vi underlättar vardagen för företag, vår primära styrka ligger i att leveranskapaciteten inte är beroende av underentreprenörer eller andra externa parter. Upplägget bäddar för synergier. Ett exempel är där vi sköter ekonomin, och därigenom får insikter kring nya relevanta mål inom försäljning och/eller inköp för ökad effektivitet. Målet är att frigöra tid för kund till dennes kärnverksamhet.

Vår ambition är alltid att utveckla kompetensen internt för att värna om den inre effektiviteten och säkerställa en skalbar modell. Det här kombineras med tydliga strukturer internt för säkerställandet av erbjudandets utveckling, men även strukturer för kompetensutveckling av enskilda medarbetare.

Genom outsourcing till somore får våra kunder

}

Mer tid till kärnverksamhet

Leder till ökade affärer, vilket i sin tur skapar mer intäkter för er. Genom att outsourca stödfunktioner till Somore frigör ni tid till er kärnverksamhet samt överlämnar arbetsuppgifter, som tidigare varit tidstjuvar till ett kompetent team.

Ökade kvalité

Det finns olika sätt att lösa sitt bolags behov på, oavsett område. Att göra det själva är en vanlig lösning. Det är dock viktigt att se över tidsåtgången i relation till resultatet. Vi säkerställer både effektivitet och kvalité genom ett kompetent team med spetskompetens

1

Flexibilitet

Vi är måna om flexibilitet i tjänstens utformning och därav också prisbilden. För er betyder det en anpassningsbar leverantör ni kan förlita er på både idag, och på sikt.

Möt några av oss

Sanja Milosavljevic Chief Operating Officer

Sanja Milo

Chief Operating Officer

Sanja bidrar till bolagets strategiarbete samtidigt som hon arbetar och utvecklar den operativa verksamheten. Entreprenöriellt lagd med en förmåga att skapa rutiner och struktur med preferens för digitala verktyg. Ser alltid förbättringspotential – i det lilla som i det stora, vilket hon kombinerar med stor handlingsförmåga. Erfarenhet av strategiarbete, företagsutveckling och projektledning. 

”Jag strävar ständigt efter förbättring, förenkling och en upplevelse utöver det vanliga för kunden.”

Sanja på Linkedin

David Fjellström CEO Partner

David Fjellström

CEO & Partner

David Fjellström tillhör dem som varit med allra längst i företaget, han var med och grundade De2 Gruppen 2012. Därefter har han varit med och startat flera företag inom olika branscher. David har en lång och bredd erfarenhet av att starta företag och kan alla olika steg på sina fem fingrar. Vid sidan om jobbet tillbringar David timmar i veckan på löpning, cykel, rullskidor & styrketräning.  En vanlig träningsvecka består av 80-100km löpning i veckan.

”Ge Fan Aldrig Upp.” 

David på Linkedin